Συνεχίζει το σερί η Φέγενορντ (video)

Tην 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Φέγενορντ και ουσιαστικά εξασφάλισε την 4η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη, χωρίς την διαδικασία των πλέι οφ.

Tην 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Φέγενορντ και ουσιαστικά εξασφάλισε την 4η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη, χωρίς την διαδικασία των πλέι οφ. Κι αυτό γιατί την άλλη Κυριακή αγωνίζονται στο Ντε Κάιπ στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Φέγενορντ και η Άλκμααρ, 2 ομάδες που θα παίξουν στις ευρωπαικές διογανώσεις, γι΄αυτό και δίνεται μία επιπλέον θέση. 

Η ομάδα του Ρότερνταμ λοιπόν υποδέχτηκε την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, τη νίκησε με σκορ 3-1 σε μία ανμέτρηση χωρίς καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του, αλλά με την Φέγενορντ να είναι πολύ εύστοχη και να πετυχαίνει τρία γκολ στις λίγες φάσεις που δημιούργησε. 

Η Φέγενορντ προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Γιόργκενσεν, μετά την ασίστ του Τόορνστρα, αλλά η Ουτρέχτη, που ήθελε μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για την 4η θέση, ισοφάρισε στο 31΄με τον Βέλγο Ντέσερς, ο 23χρονος που ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίστηκε.

Στην 10η εμφάνιση του στο πρωτάθλημα μετά την επιστροφή του στην Φέγενορντ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι σκόραρε για 5η φορά, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 69ο λεπτό. Δεύτερη ασίστ του Τόορνστρα στο παιχνίδι, αυτή την φορά για τον Λάρσον που με ωραία κεφαλιά έγραψε το 3-1. 

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι, η Χρόνινχεν επικράτησε με 2-1 της Ρόντα και έκανε βήμα σωτηρίας, κρατώντας στην αντίπαλό της στην επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.