Ημερίδα κατηγοριών το Σαββατοκύριακο στο Βόλο

Στο κλειστό καταδυτήριο του εθνικού κολυμβητηρίου Βόλου, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο ημερίδα καταδύσεων Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.

Στο κλειστό καταδυτήριο του εθνικού κολυμβητηρίου Βόλου, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο ημερίδα καταδύσεων Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας. Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο επιλογής για το διεθνές μίτινγκ της Δρέσδης (26-29 Απριλίου), για τις κατηγορίες Α΄ και Β΄.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα από πέρυσι το Σεπτέμβριο, καθώς οι προηγούμενοι που είχαν προγραμματιστεί ακυρώθηκαν. Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, καταφέραμε να πάρουμε το κολυμβητήριο του Βόλου, καθώς δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο. Αποτελεί λοιπόν την πρώτη ημερίδα για το 2012 και είναι ένα κριτήριο, μαζί με το κύπελλο Άνοιξης που διεξάγεται τον Απρίλιο, για το ποιοι αθλητές θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ της Δρέσδης. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό, ιδιαίτερα στη Β΄ και Γ΄ κατηγορία. Βέβαια και στην Α΄ υπάρχουν δύο πολύ καλές αθλήτριες, η Μπανούση και η Κατσούλη, οι οποίες θα είναι στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα νέων. Επομένως θα είναι καλό να έχουμε μία εικόνα της αγωνιστικής ετοιμότητάς τους, καθώς δεν έχουν αγωνιστεί από τις 26 Ιουλίου και το Παγκόσμιο της Σανγκάης. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οι υποδομές είναι πολύ καλές. Για παράδειγμα, τα δύο κορίτσια που προανέφερα έχουν πιάσει τα όρια της ΟΠΕΝ κατηγορίας για το Ευρωπαϊκό. Βέβαια αυτό δεν ξέρω μέχρι πότε θα ισχύει, καθώς δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις. Τρία κολυμβητήρια υπάρχουν στην Ελλάδα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις, από τα οποία λειτουργούν τα δύο».

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

Σάββατο 17/3 (10.00): Τραμπολίνο 1μ. (Γ΄), Τραμπολίνο 3μ. (Α΄), Πλατφόρμα 5μ. (Β΄).

Σάββατο, 17/3 (17.00): Τραμπολίνο 3μ. (Γ΄), Τραμπολίνο 1μ. (Β΄), Τραμπολίνο 1μ. (Α΄).

Κυριακή, 18/3 (10.00): Πλατφόρμα 10μ. (Γ΄), Τραμπολίνο 3μ. (Β΄), Συγχρονισμένες 3μ. (Α΄-Β΄).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.