Άλτμαν και Κολοβέτσιος οι τυχεροί!

Σε γνωστό Αθηναϊκό εστιατόριο έγινε το βράδυ της Τρίτης (12/02) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
0
Νίκος Τζουάννης
12/02/2019 • 22:02
Ο Όμρι Άλτμαν
  • shares
Σε γνωστό Αθηναϊκό εστιατόριο έγινε το βράδυ της Τρίτης (12/02) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Με εξαίρεση τον Κουρμπέλη (ήταν στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ) και τον τραυματία Ινσούα, άπαντες ήταν παρόντες στην εκδήλωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Τριφυλλιού, στην οποία παραβρέθηκαν ακόμα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και του "Γ. Καλαφάτης". 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου έκοψε την πίτα και έδωσε τις ευχές του στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους εργαζόμενους, ενώ ένας από τους ...υπερτυχερούς ήταν ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος κέρδισε μια τηλεόραση 55 ιντσών. 

Δώρα κέρδισαν και οι Κάτσε, Στάικος, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης και Κολοβέτσιος. Μάλιστα ο τελευταίος φρόντισε μόνος του για την τύχη του, αφού έβγαλε τον ...εαυτό του όταν τράβηξε κλήρο και γνώρισε την αποθέωση! 

Επίσης τράβηξαν κλήρο και οι Κωνσταντίνου, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Γ. Δώνης, Κωνστάντος, Φύσσας, Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ, ενώ το πρώτο δώρο (ταξίδι στο εξωτερικό) πήγε σε υπάλληλο της μπουτίκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.