Φιλικά στην Εύβοια για ΠΑΟΚ

Δύο παιχνίδια με την Κύμη πρόκειται να δώσει ο «Δικέφαλος» στις 27 και 28 Απριλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Στην Εύβοια θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ στο τέλος του Απρίλη, συγκεκριμένα στις 27 και 28 του μηνός, για δύο συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια με τη Κύμη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Basket League. 

Ο «Δικέφαλος», όπως είναι γνωστό, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα (22/4), καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε ρεπό σε όλη την ομάδα για μία εβδομάδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα play-offs της Euroleague.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Εύβοια για να πραγματοποιήσει δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΓΣ Κύμης, προκειμένου οι παίκτες να κρατήσουν τον ρυθμό τους εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου της Basket League, αλλά και των play-offs.

Το παιχνίδι της Παρασκευής (27/4) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το φιλικό του Σαββάτου (28/4) θα διεξαχθεί στο Αλιβέρι και, όπως ανακοίνωσε ο ΓΣ Κύμης, θα είναι «φιλανθρωπικού χαρακτήρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.