Πονάει ο Καστίγιο, διάστρεμμα ο Ακόστα

Η ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» άφησε τα σημάδια της σε δύο ποδοσφαιριστές του Αρη οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Η ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» άφησε τα σημάδια της σε δύο ποδοσφαιριστές του Αρη οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Κατ΄ αρχήν ο Νέρι Καστίγιο εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο, κάτι που φάνηκε σχεδόν από την έναρξη του αγώνα. Παρά τις όποιες βοήθειες του παρασχέθηκαν, ο Μεξικανός δεν μπορούσε να πατήσει καλά στο γήπεδο, κάτι το οποίο επηρέασε τη συνολική του απόδοση, αναγκάζοντας τον Μασάδο να τον αντικαταστήσει, δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του Σηφάκη. Παρουσιάζει, πλέον, ενδιαφέρον η πορεία που θα ακολουθήσει μέχρι το ματς με τον ΟΦΗ και το εάν θα καταφέρει να δώσει το παρών κόντρα στους Κρητικούς.

Από την άλλη πλευρά ο Νόε Ακόστα αποχώρησε με διάστρεμμα. Θα ακολουθήσει θεραπεία τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα και αυτός να μην είναι βέβαιος ενόψει ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, σκεπτικισμός επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την εμφάνιση του Πειραιά. Το ροτέϊσον του Μανουέλ Μασάδο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα (στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού) και ο στόχος απομακρύνθηκε. Παρ΄ όλα αυτά κανείς στον Αρη δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη μάχη. Οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν, ακόμα, για είσοδο στην πεντάδα των play offs θα εξαντληθούν στα επόμενα παιχνίδια και ότι βγει. Αλλωστε οι κίτρινοι γνώριζαν από πριν, πως η τύχη τους στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το άσχημο ξεκίνημα δεν βρίσκονταν αποκλειστικά στο δικό τους χέρι.

Αγωνιστικά, μετά το καθιερωμένο ρεπό της Δευτέρας, η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.