Ματζουράκης: «Κρατάμε τη νίκη και την πειθαρχία» (video)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 επί της Βέροιας για τη Σούπερ Λιγκ για τα οφέλη της ομάδας του από το «διπλό».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 επί της Βέροιας για τη Σούπερ Λιγκ για τα οφέλη της ομάδας του από το «διπλό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε με πειθαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δώσαμε την κυκλοφορία στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία και τη σημαντική νίκη που πέτυχαν.

Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στην αρνητική στατιστική που έχει μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο τα 3 επιτεύχθηκαν μέσα στη Βέροια. Διαβάσαμε τον αντίπαλο τις προηγούμενες μέρες και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα θετικά του στοιχεία και να χτυπήσουμε στα αρνητικά του». 

Για το αν το αποτέλεσμα εξασφαλίζει την παραμονή των Αγρινιωτών συμπλήρωσε: «Όχι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα κάτι τέτοιο. Θα δοθεί μεγάλη μάχη, είναι αρκετές ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Από την πλευρά της Βέροιας ο Νίκος Καραμπιμπέρης δήλωσε:

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά από μια στημένη φάση και μια λάθος απόκρουση δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο μας επηρέασε σημαντικά. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός έκλεισε πολύ καλά όλους τους χώρους παίζοντας δυνατά, σε αντίθεση μ’ εμάς που υστερούσαμε στη δύναμη.

Παρόλα αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο χωρίς να κινδυνεύσουμε πίσω, παρότι ρισκάραμε αρκετά. Χρησιμοποιήσαμε όλα τα όπλα που είχαμε στην διάθεσή μας, χάσαμε 1-2 ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να βελτιωθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς που έχει πρόβλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.