Ζάννειο-Πειραιάς: Ένα σχολείο-Μια πόλη

Ο σύλλογος αποφοίτων του Ζάννειου Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Πειραιά, διοργανώνει στις 20 και 21 Απριλίου 2018, έκθεση-διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα το σχολείο και την πόλη του Πειραιά.

Ο σύλλογος αποφοίτων του Ζάννειου Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Πειραιά, διοργανώνει στις 20 και 21 Απριλίου 2018, έκθεση-διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα το σχολείο και την πόλη του Πειραιά. Η έκθεση θα διεξαχθεί στον εξαιρετικό χώρο της Πινακοθήκης Πειραιά (παλιό ταχυδρομείο) και θα τελέσει υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, και της UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Οι συμμετέχοντες ερασιτέχνες φωτογράφοι θα είναι απόφοιτοι, μαθητές και καθηγητές του σχολείου.

Το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πειραιά, είναι ένα ιστορικό σχολείο που λειτουργεί από την δεκαετία του 1950. Λειτούργησε αρχικά ως χώρος εκπαίδευσης των τρόφιμων του Ζαννείου Ορφανοτροφείου, και στη συνέχεια ως Πρότυπο και Πειραματικό Σχολείο, με ειδίκευση στα τεχνικά μαθήματα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 20 Απριλίου του 2018, στις 20:00, με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του Πειραιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.