Ο Τσάτουμας προκρίθηκε στον τελικό του μήκους

Στον τελικό του μήκους προκρίθηκε ο Λούης Τσάτουμας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Στον τελικό του μήκους προκρίθηκε ο Λούης Τσάτουμας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Στον απογευματινό προκριματικό του αγωνίσματος, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Μεσσήνιος άλτης είχε άλμα στα 8.00μ κι έπιασε με την πρώτη προσπάθεια το όριο πρόκρισης για τον αυριανό τελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει στις 18:50. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κάνει φέτος 8.05μ, ενώ το ατομικό ρεκόρ του στον κλειστό είναι 8.21μ.

Φυσικό είναι ο Τσάτουμας να θέλει αυτή τη φορά μια καλύτερη θέση από την 4η που είχε πάρει το 2006 στη Μόσχα και φυσικά να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Εκεί, βέβαια, θα έχει σπουδαίους αντιπάλους, από τους οποίους κάποιοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Βραζιλιάνος Μάουρο Βινίτσιους ντα Σίλβα, που στα προκριματικά σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο με 8.28μ. Θα μετάσχουν ακόμη ο Αυστραλός Χέντρι Φρέι, ο Ρώσος Αλεξάντρ Μένκοφ, ο Γκανέζος Ινίσιους Γκαϊσα, ο Σενεγαλέζος Εντίς Καμπά Μπατζί, ο Ισπανός Λουίς Φελίπε Μελίζ και ο Αμερικανός Γουίλ Κλέι.

«Τις τελευταίες ημέρες δεν έκανα πολύ δυνατές προπονήσεις και αισθανόμουν λίγο άτονος. Τελικά σήμερα έκανα την προπόνηση και αύριο είναι ο αγώνας» είπε ο Τσάτουμας και τόνισε για τον αυριανό αγώνα: «Ο τελικός είναι ένας άλλος αγώνας. Για να πάνε όλα καλά, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να αποδώσεις τα μέγιστα. Στον τελικό δεν υπάρχουν σχέδια. Μπαίνεις και αγωνίζεσαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.