Αλαφούζος: “Αποδέχτηκα την πρότασή τους”

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως έχει αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε η πλευρά Πιεμπονγκσάντ στις 16 Απριλίου, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως έχει αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε η πλευρά Πιεμπονγκσάντ στις 16 Απριλίου, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο μεγαλομέτοχος του “τριφυλλιού” τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport”, πως σε αυτή την πρόταση ήταν και η απάντηση που έδωσε. 

Χαρακτηριστικά, ο Αλαφούζος δήλωσε: “Εγώ έχω αποδεχθεί την πρότασή τους. Τη δεσμευτική προσφορά που μου έστειλαν με την επιστολή της 16ης Απριλίου. Αυτήν αποδέχθηκα. Είναι τόσο απλό. Τι άλλο να πω; Σε αυτό που μου έστειλαν απάντησα”.

Η πρόταση του Ταϊλανδού επενδυτή, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί κύριοι. Αναφερόμαστε στην πρότασή μας της 28ης Μαρτίου 2018 για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού για λογαριασμό της PAN ASIA INVESTMENTS και των μελών της. 

Με την παρουσία, επιβεβαιώνουμε επισήμως τα στοιχεία της επιστολή μας και πιστεύουμε ότι η συνολική μας προσφορά των 27 εκατ. ευρώ είναι κάτι παραπάνω από αρκετή. 

Αυτή αφορά το προπονητικό κέντρο και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Από εκεί και πέρα, ένα μίνιμουμ ποσό των 20 εκατ. ευρώ θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια για την ανταγωνιστικότητα του κλαμπ και τη μελλοντική του ανάπτυξη. 

Εφόσον δεχθείτε την παρουσία προσφορά μας, θα θέσουμε ως καταλυτική ημερομηνία την 15η Μαΐου. 

Όλοι οι άλλοι όροι παραμένουν όπως είχαμε αναφέρει στην επιστολή της 28ης Μαρτίου 2018». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.