Άλεξιτς: Με τον κόσμο για να βγούμε 6οι

Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1 και όπως τόνισε ο Μίλουντιν Άλεξιτς ο κόσμος του μπορεί να τον βοηθήσει να τον πετύχει.

Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1 και όπως τόνισε ο Μίλουντιν Άλεξιτς ο κόσμος του μπορεί να τον βοηθήσει να τον πετύχει.
«Στόχος είναι η 6η θέση, όπως και πολλών άλλων ομάδων, ειδικότερα μετά το διπλό του Ρεθύμνου επί του Πανιωνίου. Θέλουμε την 6η θέση ώστε να έχουμε ελπίδες στα πλέι οφ. Να αποφύγουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να πάμε για το καλύτερο. Δεν μου αρέσει να βγάζω κομπιουτεράκια, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα είμαστε συγκέντρωμένοι μόνο στον Κολοσσό», ήταν τα λόγια του μιλώντας στον «Sport 103», ενώ όσον αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα έχει δύο εντός έδρας ματς σε τέσσερις αγωνιστικές (σ.σ. την τελευταία έχει ρεπό), τόνισε ότι «κάνουμε κάλεσμα να βρίσκεται στο πλευρό μας έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».
Το γεγονός ότι του «τελικού» με τον Κολοσσό προηγήθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με διαφορά 20 πόντων, δεν πρέπει να τους επηρεάσει, όπως είπε. Συγκεκριμένα, πρέπει να τους βοηθήσει να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα. «Κάναμε καλό παιχνίδι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη βάσει την παρουσία της στην Ευρωλίγκα. Ικανοποιήσαμε για τρία δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε με 20 πόντους. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτή την διαφορά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να διδαχτούμε από αυτά. Να μην δώσουμε προέκταση στην διαφορά γιατί ακολουθεί ο αγώνας με τον Κολοσσό», τόνισε.
Αναλυτικά είπε…
Για τον «τελικό» με τον Κολοσσό: «Πρόκεται για ένα παιχνίδι κλειδί, όπως και κάθε ματς που προηγήθηκε από την στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Μπορεί να μην ήμουν στο ματς με τον Κολοσσό στον πρώτο γύρο, αλλά βλέποντας την πορεία του θεωρώ ότι παίζει καλά και σταθερά. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Για την προσθήκη του Μπόγιοβιτς: «Σίγουρα όταν έρχεται ένας συμπατριώτης σου κοιτάς να τον βοηθήσεις. Και εγώ και ο Ντούβνιακ προσπαθούμε. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις από μια χώρα σε μια άλλη στο τέλος της περιόδου και να προσαρμόζεται. Είναι καλός παίκτης, έχει την εμπειρία να προσαρμοστεί και να πετύχουμε όλοι μαζί αυτό που θέλουμε».
 
Για την διακοπή που ακολουθεί λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου: «Είναι καλό γιατί θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να προσαρμοστεί ο Μπόγιοβιτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.