Κέρδισε στο… παρά πέντε!

Πολύ δύσκολα αλλά και δίκαια, η Παναχαϊκή επιβλήθηκε 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων και πλέον βρίσκεται στην προνομιούχο εξάδα του βαθμολογικού πίνακα!

Πολύ δύσκολα αλλά και δίκαια, η Παναχαϊκή επιβλήθηκε 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων και πλέον βρίσκεται στην προνομιούχο εξάδα του βαθμολογικού πίνακα! Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη των Αχαιών στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια και επετεύχθη με πολύ κόπο απέναντι στους μαχητικούς φιλοξενούμενους, που παρότι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας ως το 85′.
Στο λεπτό εκείνο, ο Μαπούκου έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από σουτ του Ντίνα και από κοντά δεν δυσκολεύηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Κοτταρά κρίνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και ειδικά στο δεύτερο μέρος οπότε και αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονλέκτημα. Και αυτό γιατί στο 45′ ο Πούρνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Παναχαϊκή ήταν καταιγιστική στο δεύτερο 45λεπτο, όμως ο Βύζας αμύνθηκε καλά και έδειχνε ικανός να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αλλά ο Μαπούκου είχε διαφορετική άποψη…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Πακάλτσης (79′ Βλασόπουλος), Φούφουλας, Κοκκίνης, Σπίνουλας (68′ Πετρόφ), Φατιόν, Ουαταρά (59′ Σκαρτσίλας), Ντίνας, Θεοδωρέλλης, Μαπούκου, Ατματζίδης.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής, Τριάντος, Οικονομόπουλος, Πούρνος, Λίτσης (48′ Μουστάκης), Πέτρου, Μωυσίδης, Χριστοφιλέας, Φαρούκ, Παυλίδης (67′ Ροβίθης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.