Κρέσιτς: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ» (vid)

Να κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει από τον ΠΑΟΚ, ο Ντάριο Κρέσιτς, όπως υπογράμμισε στην κάμερα του Novasports.

Να κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει από τον ΠΑΟΚ, ο Ντάριο Κρέσιτς, όπως υπογράμμισε στην κάμερα του Novasports. Η συζήτηση μας με τον Κροάτη τερματοφύλακα πραγματοποιήθηκε πριν από την προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός για τον επόμενο μήνα.

Η αρχή της κουβέντας έγινε με το σχόλιό του για το τριήμερο ξεκούρασης: «Ξέρουμε πως τον τελευταίο καιρό είχαμε πολλά παιχνίδια. Ολοι μας εκμεταλλευτήκαμε το κενό για να ξεκουραστούμε, ν’ αναπληρώσουμε δυνάμεις και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τη συνέχεια. Ηταν μέρος της προετοιμασίας για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει προκειμένου να είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το αν κατά το διάστημα αυτό ξανασκέφτηκε τις αναμετρήσεις με την Ουντινέζε αποκρίθηκε: «Φυσικά κι απασχόλησαν το μυαλό μου σκέψεις σχετικά επειδή γνωρίζουμε πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι σημαντικό. Συνοπτικά γνωρίζαμε πως θ’ αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ήταν και το φαβορί για την πρόκριση. Είμαι λίγο αναστατωμένος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Τί πιστοποιεί η δεύτερη διαδοχική παρουσία του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League; «Αποδεικνύει πως αυτή η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα κι ελπίζω την επόμενη σεζόν να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Ακολούθως μίλησε για την παρουσία του «Δικεφάλου» στο ελληνικό πρωτάθλημα και τί μπορεί να διεκδικήσει σ’ επίπεδο στόχων: «Πιστεύω πως δεν πρέπει να μιλάμε για συγκεκριμένο στόχο. Χρειάζεται ν’ αντέξουμε οκτώ αγώνες ακόμη, να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά κι αν είναι δυνατό στον καθέναν από αυτούς να πάρουμε τρεις βαθμούς. Και στο τέλος θα δούμε ποιος είναι μπροστά μας και ποιος είναι πίσω μας».

Εμφανίστηκε λακωνικός στο σχόλιό του για τον Κυριακάτικο, εκτός έδρας, αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Αν θυμάμαι καλά και πέρυσι παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό σε άδειο γήπεδο. Πρέπει να πάμε εκεί και δε νομίζω πως έχουμε να χάσουμε κάτι. Πρέπει να πάμε με ανοιχτό μυαλό και να πάρουμε τη νίκη».

Κι ολοκλήρωσε σχολιάζοντας το γεγονός πως πρόκειται για ένα γήπεδο όπου μέχρι πρότινος ο ΠΑΟΚ αγνοούσε τη νίκη επί δώδεκα συναπτά έτη: «Ελπίζω να σπάμε τα αρνητικά ρεκόρ πιο γρήγορα και να μη χρειάζονται δώδεκα χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.