Ομπράντοβιτς: «Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ»

Στο παρελθόν ανήκει η αναμέτρηση κόντρα στην Ούνιξ Καζάν, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο παρελθόν ανήκει για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση κόντρα στην Ούνιξ Καζάν, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως η προσοχή όλων στο «τριφύλλι» στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Θα πρέπει να αφήσουμε για λίγο την Ευρωλίγκα στην άκρη. Έχουμε μπροστά μας αγώνες για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Εστιάζουμε την προσοχή μας στο αμέσως επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα την οποία σεβόμαστε και την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην πορεία μας».

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Μάριτς τόνισε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ: «Μετά την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν και την ολοκλήρωση του Top16, θα πρέπει να στραφούμε και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις. Το «διάλειμμα» που υπάρχει στην Ευρωλίγκα θα μας δώσει το χρόνο να δουλέψουμε στην Αθήνα, αφού έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια εδώ. Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά ο δικός μας στόχος παραμένει ο ίδιος και αυτή τη φορά και δεν είναι άλλος από τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.