Λο: Για γιορτή και… μπρεικ με Σιένα

Το πρώτο βήμα είναι να χαρούν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκριση τους στα πλέ-οφ της Ευρωλίγκα και το επόμενο μια νίκη μέσα στν έδρα της Σιένα. Τάδε έφη Έισι Λο.

 Το πρώτο βήμα είναι να χαρούν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκριση τους στα πλέ-οφ της Ευρωλίγκα και το επόμενο μια νίκη μέσα στν έδρα της Σιένα. Τάδε έφη Έισι Λο.

Ο Αμερικανός παραδέχθηκε ότι η ιταλίδα αντίπαλος τους, στη συνέχεια της διοργάνωσης, δεν του είναι γνώριμη, σε αντίθεση με την αποψινή Γαλατάσαράι, τις αντιδράσεις της οποία ανέμεναν εκείνος και οι συμπαίκτες του. «Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό ματς. Ξέραμε ότι επειδή το Φάιναλ Φορ είναι στην Τουρκία θα έδιναν τα πάντα, αλλά το θέλαμε περισσότερο», ξεκίνησε να λέει.

Όταν ρωτήθηκε για την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι απάντησε πως «δεν ξέρω πολλά για τη Σιένα, τώρα θέλουμε να γιορτάσουμε, να το ευχαριστηθούμε με τους συμπαίκτες μου και μετά βλέπουμε» και ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού: «Ξέρουμε πως η Σιένα έχει μία σπουδαία ομάδα, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τουλάχιστον ένα μπρέικ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.