Οι Μίκελ Χάνσεν και Χάιντι Λόκε οι κορυφαίοι του 2011

Από τη Σκανδιναβία προέρχονται και οι δύο νικητές της ψηφοφορίας που διοργάνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2011.

Από τη Σκανδιναβία προέρχονται και οι δύο νικητές της ψηφοφορίας που διοργάνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2011. Φίλαθλοι, δημοσιογράφοι και ειδικοί του αθλήματος αποφάσισαν ότι ο Μίκελ Χάνσεν και η Χάιντι Λόκε είναι οι κορυφαίοι του πλανήτη για το 2011 στο άθλημα του χάντμπολ και θα διαδεχτούν τον Τσέχο Φιλίπ Γίχα και τη Ρουμάνα Χριστίνα Νεάγκου, που κατέκτησαν τους τίτλους του 2010.

Στην ψηφοφορία της Διεθνούς Ομοσπονδίας ο 24χρονος Δανός νίκησε με άνεση τους Γίχα, Καραμπάτιτς, Αμπαλό, Ομεγιέρ, έχοντας διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο Τσέχο. Το “αστέρι” της Κοπεγχάγης έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Δανός που κατακτά ποτέ αυτόν τον τίτλο από το 1988, που υπάρχει το συγκεκριμένο έπαθλο.

Το έπαθλο των γυναικών πηγαίνει για 3η φορά (Γκρο Χάμερσενγκ το 2008 και Λιν Ριέγκελχουθ το 2009) τα τελευταία 5 χρόνια σε Νορβηγίδα. Η 29χρονη Λόκε κατέκτησε πέρσι με την Λάρβικ το Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγύρισε στην πατρίδα της το νταμπλ, αλλά και την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ για 3η σερί σεζόν. Τον περασμένο Δεκέμβριο οδήγησε τη Νορβηγία στην κατάκτηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη διοργάνωση της Βραζιλίας για 2η φορά στην ιστορία της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.