Χέινς: «Οι πόρτες για τον Παναθηναϊκό είναι ανοικτές»

Λίγο πριν τη 1.00, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/2), το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μαρκίζ Χέινς, πάτησε Ελλάδα για ν΄ αρχίσει το νέο μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Λίγο πριν τη 1.00, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/2), το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μαρκίζ Χέινς, πάτησε Ελλάδα για ν΄ αρχίσει το νέο μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο 29χρονος Αμερικανός, με γεωργιανό διαβατήριο, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 00.45 συγκεκριμένα και στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει τη φανέλα με τα έξι αστέρια. Ο νεοφερμένος γκαρντ των «πράσινων» τόνισε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε ως μεγάλη ομάδα κορυφαίου επιπέδου…

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Χέινς, μετά την άφιξή του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και πολλούς τίτλους. Είναι στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μπορώ να δώσω φρεσκάδα, ενέργεια και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Θέλω να προσφέρω στον Παναθηναϊκό την ώθηση που χρειάζεται. Νομίζω πως σε όλη τη διάρκεια της καριέρας ήμουν καλός στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Είτε μέσω μακρινών σουτ, είτε μέσω κατάστασης στο ένας εναντίον ενός. Λειτουργώ καλά σε πικ εν ρολ καταστάσεις, αλλά και στην άμυνα. Θέλω γενικά να δώσω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σε ερώτηση για τους νέους συμπαίκτες του ο Χέινς απάντησε: «Παρακολουθώ αυτά τα παιδιά πολλά χρόνια, ενώ κάποιες φορές τους έχω αντιμετωπίσει. Είναι πολύ όμορφο που πλέον θα είμαι συμπαίκτης μ΄ αυτούς. Αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει σε τόσο καλές ομάδες και έχω αποκομίσει τόσο σημαντικές εμπειρίες. Έμαθα πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς έρχονται τα αποτελέσματα. Θα παλέψω για το καλύτερο και να σπρώξω την ομάδα μπροστά».

Για τους στόχους του «τριφυλλιού» στο υπόλοιπο, κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, σχολίασε: «Οι πόρτες για τον Παναθηναϊκό είναι ανοικτές. Το πιστεύω! Αν είμαστε όλοι μαζί νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Tον Μαρκίζ Χέινς, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη ένεση ενίσχυσης του Παναθηναϊκού με τη διοίκησή του να πληρώνει στην Ντιναμό Σάσαρι για να του σπάσει το συμβόλαιο, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο το στέλεχος του τεχνικού επιτελείου του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Σάνι Μπετσίροβιτς, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Νίκος Μπουρλάκης. Σε πρώτη φάση ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορεί να προσφέρει στην Ευρωλίγκα. Αυτό θα συμβεί από την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top16, με τη Φενέρμπαχτσε στο «ΟΑΚΑ» στις 25 Φεβρουαρίου. Ωστόσο στην ελληνική Basket League είναι άμεσα διαθέσιμος και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Basket League με τον Κολοσσό στη Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή (7/2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.