Κατίδης: «Έμαθα πράγματα στην Αγγλία»

Μετά από δύο γεμάτα 24ωρα παραμονής στο Λίβερπουλ, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της Εβερτον, ο Γιώργος Κατίδης, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από δύο γεμάτα 24ωρα παραμονής στο Λίβερπουλ, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της Εβερτον, ο Γιώργος Κατίδης, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Φόρεσε ξανά την κιτρινόμαυρη φόρμα του Άρη, όντας πλουσιότερος σε εικόνες και ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Με το που έκανε την εμφάνισή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, τα πειράγματα ξεκίνησαν από τους συμπαίκτες του: «Καλώς το ζαχαρωτό!», του είπαν ως ένα πρώτο καλωσόρισες από την Αγγλία. Οι σχετικοί διάλογοι συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, με τον νεαρό να φορά το καλύτερο χαμόγελο, υποδεχόμενος τα αστεία των συμπαικτών του. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να δοκιμάζεσαι, ίσως στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Κατίδης, μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από το μεγάλο νησί, με το Novasports. Πάρτε μια μικρή γεύση από τα όσα μας είπε: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Δεν τα φανταζόμουν έτσι τα πράγματα, τόσο καλά! Οι ρυθμοί στην Αγγλία είναι πολύ διαφορετικοί από τους δικούς μας. Ήταν μια εμπειρία την οποία θα θυμάμαι για πάντα. Γνωρίστηκα με τον κ. Μόγιες με τον οποίο είχα μια ολιγόλεπτη συζήτηση. Με ρώτησε σε ποια θέση μου αρέσει να αγωνίζομαι, ποιο είναι το καλό μου πόδι και τα υπόλοιπα τα συζήτησε με τον μάνατζέρ μου. Τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το καλοκαίρι».

Ο Κατίδης, μπορεί να παρέμεινε μόνο δύο ημέρες στην Εβερτον, ωστόσο: : « Αυτές τις δύο ημέρες στην Αγγλία έμαθα πράγματα και αυτό θα το διαπιστώσετε κι εσείς.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.