Ζητάει πολλά ο Βράνιες

Αρκετά υψηλές είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Όγκνιεν Βράνιες, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Αρκετά υψηλές είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Όγκνιεν Βράνιες, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός αξιώνει ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που είναι σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που εισπράττει με το τωρινό συμβόλαιό του. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα έχουν νέες επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Αν αυτό δε συμβεί, τότε θα γίνουν προσπάθειες για την παραχώρηση του παίκτη το προσεχές καλοκαίρι, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση επέκτασης της συνεργασίας των “κιτρινόμαυρων” με τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να υπογράψει το προσεχές χρονικό διάστημα το νέο του συμβόλαιο με τη διοίκηση της ομάδας. Τέλος, δυσκολεύει η υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.