Κούγιας: «Έλεγχοι ντόπινγκ άμεσα, ώστε να σώσουμε ζωές»

Στο θέμα του ντόπινγκ, που απουσιάζει από τη Φούτμπολ Λιγκ και τη Φούτμπολ Λιγκ 2 αναφέρθηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Στο θέμα του ντόπινγκ, που απουσιάζει από τη Φούτμπολ Λιγκ και τη Φούτμπολ Λιγκ 2 αναφέρθηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.
Η διοίκηση της πελοποννησιακής ΠΑΕ, με έγγραφο που κοινοποίησε στο υπουργείο Πολιτισμού, τη ΓΓΑ, την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ζητάει «άμεσα για όλους τους ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στις καταστάσεις των ΠΑΕ/ΤΑΠ, να διενεργηθεί αιματολογικός έλεγχος γιατί εδώ και δύο χρόνια με την εξαφάνιση όλων των υπηρεσιών που διενεργούσαν τους ελέγχους ντόπινγκ, οι παίκτες είναι έρμαια εγκληματιών προπονητών, βοηθών προπονητών, γυμναστών, εργοφυσιολόγων, όσων αφορά τη λήψη ουσιών, χωρίς κανέναν έλεγχο».
«Εμείς, όπως γνωρίζετε, έχουμε πρωταγωνιστήσει στα τελευταία 2,5 χρόνια για την καθαρότητα των Πρωταθλημάτων, είμαστε αυτοί που καταγγείλαμε τα στημένα παιχνίδια, όταν ακόμα και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σιωπούσε. Είμαστε εμείς που στέλναμε έγγραφα στους Αθλητικούς δικαστές και λέγαμε τι γίνεται στα πρωταθλήματα. Τώρα έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση» είπε ο Κούγιας.
Και συνέχισε: «Αυτό που σήμερα καταγγέλλουμε είναι το πολυτιμότερο αγαθό, είναι η ίδια η ανθρώπινη ζωή και υγεία. Αν πραγματικά δεν υπάρχει ανταπόκριση, το επόμενο βήμα της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι να ενημερώσει πρώτα την Εισαγγελία Εφετών Πατρών και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών και ακολούθως την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Ελπίζω ότι τουλάχιστον στην Football League και Football League 2 θα έχουμε αιματολογικές εξετάσεις, άμεσα. Δεν θέλω να ταπεινώσω τη σημερινή συνέντευξη με το αγωνιστικό κομμάτι, δεν θέλω να πω ότι πλήττεται και ο υγιής ανταγωνισμός. Όταν εσύ αγωνίζεσαι με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι με καθαρά παιδιά και υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ντοπαρισμένοι σαν άλογα. Και πολλές φορές πρόκειται για παίκτες μεγάλης ηλικίας. Είναι και ανάγκη επιβίωσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.