Μετράει αντίστροφα ο Ρανιέρι

Προς την πόρτα της εξόδου οδεύει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς οι σχέσεις του με τη διοίκηση της Ναντ, έχουν επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Προς την πόρτα της εξόδου οδεύει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς οι σχέσεις του με τη διοίκηση της Ναντ, έχουν επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έδωσε το “παρών’ στο εορτασμό των 75 ετών από την ίδρυση του γαλλικού συλλόγου, καθώς δεν βρήκε να παρκάρει, όπως υπογράμμισε στους διοικούντες. 

Ο Ρανιέρι προτίμησε αντί να δώσει το “παρών” στην εκδήλωση, να αποχωρήσει και να ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να επιβλέψει τις επισκευές στην οροφή του σπιτιού του, όπου υπήρχε διαρροή. Το τελευταίο επεισόδιο στην κακή σχέση του Ρανιέρι με τους διοικούντες ήταν η χρησιμοποίηση του Ντουμπουά στο ματς με τη Λιόν, όπου η ομάδα του ηττήθηκε 2-0 και ο αρχηγός της Ναντ φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ. Η διοίκηση είχε ζητήσει να μην χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους “λιονέ” την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που δεν έκανε ο Ρανιέρι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός  τεχνικός δήλωσε: “Όλοι οι πρόεδροι κριτικάρουν όταν δεν κερδίζεις παιχνίδια. Αν ο πρόεδρος δεν είναι χαρούμενος με μένα, μόνο ένα πράγμα μπορεί να κάνει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.