Χιόνια στο Κορωπί, στο γυμναστήριο η προπόνηση

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Τρίτη στο Κορωπί, ανάγκασαν τους συνεργάτες του Απόστολου Μάντζιου να τροποιήσουν το πρόγραμμα της προπόνησης.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Τρίτη στο Κορωπί, ανάγκασαν τους συνεργάτες του Απόστολου Μάντζιου να τροποιήσουν το πρόγραμμα της προπόνησης. Ετσι αντί να γίνει προπόνηση στο γήπεδο, λόγω του χιονιού αποφασίστηκε να γυμναστούν οι παίκτες στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου.

Και πάλι όμως οι απουσίες ήταν αρκετές. Συγκεκριμένα έλειψαν οι διεθνείς, Κούτσι, Αμπντουλάγιεφ, Σκέμπρι και οι τραυματίες Αυλωνίτης, Πετκάκης, Ρόκας, Μιχαηλίδης. Ο Σιδεράκης και ο Σταυριθανασόπουλος πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ για πρώτη φορά μετά το χτύπημα στο κεφάλι του γυμνάστηκε και ο Κουλουχέρης.

Οι Ντιμπαλά, Πιέρ, γύρισαν κανονικά από την άδεια που τους είχε χορηγήσει η τεχνική ηγεσία, ενώ αυτός που απουσίασε ήταν ο… προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος. Ο τελευταίος ήταν στην Κομοτηνή για σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ και πλέον την Τετάρτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 17:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.