«Το μυαλό και η καρδιά κερδίζουν την κούραση»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αναμέτρηση της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα και ο Ντέιβιντ Μπλάτ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση από τους συνεχείς αγώνες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αναμέτρηση της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα και ο Ντέιβιντ Μπλάτ τόνισε πως οι παίκτες του  θα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση από τους συνεχείς αγώνες.

Ο τεχνικός της «ομάδας του λαού» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της Μακάμπι στη διοργάνωση καθώς όπως τόνισε ο στόχος ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Και οι δύο ομάδες έχουμε προκριθεί στα πλέι-οφ, έτσι σίγουρα είμαστε οι καλύτερες ομάδες του γκρουπ και ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε, αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, καθώς έχουμε παίξει διαδοχικά παιχνίδια και η ομάδα είναι κουρασμένη. Τρία παιχνίδια σε τέσσερις μέρες είναι δύσκολη αποστολή, αλλά κοιτάμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Κάποιες φορές το μυαλό και η καρδιά κερδίζουν την κούραση», ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μπλάτ.

Από την πλευρά του ο Λιόρ Ελιγιάχου ανέφερε: «Είναι μια περίεργο να ταξιδεύεις στην Βαρκελώνη για να παίξεις ένα παιχνίδι με καθαρά τυπικό χαρακτήρα. Μια αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα είναι κάτι για το οποίο ανυπομονείς ολόκληρο το χρόνο αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία.
 
Είμαι όμως χαρούμενος που έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να συνεχίσουμε θετικά. Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε στα πλέι-οφ, τον Παναθηναϊκό ή την Ούνιξ, αλλά θα είναι σίγουρα δύσκολο καθώς θα έχουμε μειονέκτημα έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.