Μπάχαλο με Γιαταμπαρέ

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Γκλάντμπαχ με τη Βέρντερ Βρέμης και η δεύτερη ακόμα δεν γνωρίζει αν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Γκλάντμπαχ με τη Βέρντερ Βρέμης και η δεύτερη ακόμα δεν γνωρίζει αν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Το θέμα είναι πολύ λεπτό και οι ομοσπονδίες του Βελγίου και της Γερμανίας δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το θέμα της συμμετοχής του ή όχι. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από τους Βέλγους εξετάζοντας το video του αγώνα με τη Γάνδη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό συνέβη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφή του στο γερμανικό σύλλογο. 

Οι δυο ομοσπονδίες… παίζουν με τους κανόνες, αλλά παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τη FIFA δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ενημερώσουν επίσημα τη Βέρντερ αν η ποινή θα ισχύσει ή όχι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές μεταφέρουν τις ποινές τους, αλλά αυτή η περίπτωση είναι δύσκολη επειδή η Βέρντερ έχει στα χέρια της χαρτιά από την παγκόσμια ομοσπονδία και τη βελγική ότι ο παίκτης είναι απαλλαγμένος από κάθε είδους τιμωρία.

Οι ρεπόρτερ της Σταντάρ Λιέγης, πάντως, αναφέρουν ότι οι αποφάσεις που στηρίζονται σε video review, βγαίνουν πάντα μια εβδομάδα μετά το συμβάν και ότι η διοίκηση της βαλλόνικης ομάδας ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ο τότε παίκτης της θα τιμωρούνταν τουλάχιστον με τρεις αγωνιστικές…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.