Φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Απονομή στη Ριζούπολη και φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια σκέφτονται να κάνουν το Σάββατο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σε περίπτωση που τελεσιδικήσει η υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο.

Μια δικαστική εκκρεμότητα υπάρχει ακόμα για να μπορέσει η Super League να απονείμει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι άνθρωποι της Ένωσης δεν σκέφτονται καν το μέρος και το περιεχόμενο της φιέστας που θα στηθεί για να σηκώσουν την κούπα οι “κιτρινόμαυροι”.

Όπως φαίνεται πάντως έχει πλέον απομακρυνθεί οριστικά το ενδεχόμενο να γίνει γιορτή με απονομή κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη (Σάββατο 5/5, 19:00). Αυτή τη στιγμή και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, το πιο πιθανό σενάριο είναι (αν έχει τελεσιδικήσει υπέρ της Ένωσης η υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο διαιτητικό δικαστήριο) να γίνει απονομή τροπαίου στην έδρα του Απόλλωνα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο.

Έτσι κι αλλιώς η κάθε λογής …φιέστα δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του Δικεφάλου, αφού προέχει η προετοιμασία του τελικού κυπέλλου, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση άλλωστε αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τεστ γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο για τις ομάδες που συμμετέχουν.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν πάντως αυτή τη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο της απονομής του τροπαίου στη Ριζούπολη και στη συνέχεια να πανηγυριστεί στα πάτρια χώματα η επιστροφή στην κορυφή έπειτα από 24 χρόνια (αν φυσικά δεν αλλάξει η απόφαση στο διαιτητικό δικαστήριο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.