Για τη νίκη σε γιορτινή ατμόσφαιρα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και ψάχνει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, πριν από την οποία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων (19:30 Novasports 2 - #PAOXANT).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και ψάχνει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, πριν από την οποία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων (19:30 Novasports 2 – #PAOXANT). Οι «πράσινοι» αναμένεται να παρουσιάσουν τους Μπουμάλ, Μέστο, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Λέτο, με τα βλέμματα να στρέφονται από τους φιλάθλους της ομάδας, κυρίως στον τελευταίο. 

Στα αγωνιστικά, ο Αντρέα Στραματσιόνι ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να καλύψει τις απουσίες. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει σε μια ενδεκάδα με τον Στιλ στην εστία και τους Ταυλαρίδη και Εσιέν στο κέντρο της άμυνας. Οι Πράνιτς και Μαρινάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα και Λουντ να αγωνίζονται ως κεντρικοί χαφ. Οι Καλτσάς και Βιγιαφάνες θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους Πέτριτς και Κλωναρίδη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο των «πρασίνων».

Θέση στο βασικό σχήμα φέρεται να διεκδικεί και ο Μολέδο. Αν τελικά προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος για το κέντρο της άμυνας, τότε ο Εσιέν θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Ζέκα. Η τεχνική ηγεσία των «πράσινων» δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Εβαντζελίστα, Μπεργκ, Τελάντερ, Μαμούτε, Σάντσεθ, Μέστο, Αμπέντ και Κουτρουμπή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.