Επίθεση Σιλαβέρτ στον Μαραντόνα

Ο Μαραντόνα δεν γλύτωσε από το... στόμα του παλαίμαχου Παραγουανού τερματοφύλακα, Σιλαβέρτ, ο οποίος του άσκησε σκληρή κριτική.

Ο Μαραντόνα δεν γλύτωσε από το… στόμα του παλαίμαχου Παραγουανού τερματοφύλακα, Σιλαβέρτ, ο οποίος του άσκησε σκληρή κριτική. “Ο Μαραντόνα δεν ξέρει τίποτα για το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέχουν τους εαυτούς του και όχι να μπλέκουν με ναρκωτικά. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο άθλημα. Έχει κακολογήσει ακόμα και τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β’! Γι’ αυτό έχει εξοριστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα”, είπε αρχικά.

Το ξέσπασμά του οφείλεται στο γεγονός πως ο Μαραντόνα, καταφέρθηκε εναντίον του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Βαλντές: “Για μένα, ο Βαλντές είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Όταν η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ηρεμία, της τη μεταδίδει. Επίσης, διαθέτει σπουδαίες ικανότητες και αντανακλαστικά”.

Φυσικά έκανε και την σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι: “Ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Είναι πιο καλός από τον Μαραντόνα. Στην ηλικία του, ο Μαραντόνα δεν είχε κερδίσει ούτε το 1% απ’ αυτά που έχει κερδίσει εκείνος”.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.