Φλεβαράκης: «Ευκαιρία συμπερασμάτων»

Χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Φλεβαράκης.

Χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει εμπειρία από το ματς κόντρα στους «πράσινους».

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Για μας τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ευκαιρία για τα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Κάθε ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αδυναμίες σου και να τις βελτιώσεις στη συνέχεια με δουλειά. Ειδικά τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο έχουν μόνο να κερδίσουν εμπειρίες για την επόμενη μέρα. Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς έως το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Σπανός τόνισε: «Θέλουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει για μία ακόμη φορά την προσπάθεια μας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχεις μόνο θετικά πράγματα να πάρεις. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε σε κάθε ματς και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κόουτς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.