Ανέστης: «Τεστ στο Περιστέρι εν όψει Ολυμπιακού»

Ο Γιάννης Ανέστης χαρακτήρισε την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ως ένα καλό τεστ για την ομάδα του, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Ανέστης χαρακτήρισε την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ως ένα καλό τεστ για την ομάδα του, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Ανέστης μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε: 

Για το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ και το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο: «Προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στο 2016 και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά σε κάθε περίπτωση μας δημιουργεί έξτρα ευθύνες. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι σαφέστατα ένα από τα πλέον δύσκολα της χρονιάς και δεν μας παραπλανά η χαμηλή βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς και ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να επιβεβαιώνουμε την ποιότητά μας και την ανταγωνιστικότητά μας ως ομάδα, αλλά και τη βελτίωση που έχουμε δείξει». 

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στο ποδόσφαιρο δίνεις εξετάσεις και κρίνεσαι σε κάθε αγώνα και σε κάθε λεπτό που συμμετέχεις. Από εκεί και πέρα, θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και θα είναι ένα ακόμη πιο δυνατό κρας τεστ για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, αφού προέχει το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια όπως έρχονται, χωρίς διακρίσεις» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.