Αποφόρτιση και απογοήτευση

Ο αποκλεισμός από την Ουντινέζε έφερε απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

Ο αποκλεισμός από την Ουντινέζε έφερε απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά προπονήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και ισχυρό άνεμο στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Παρασκευή, με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην ιταλική ομάδα να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και στο μέτωπο των τραυματιών, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή του. Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι σε περίπου δέκα ημέρες. Λίγο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί ο Γλύκος, ενώ τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει ο Έτο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις, κρατώντας από την εφετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια, τις καλές εμφανίσεις μέχρι το ματς με την Ουντινέζε στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα σερί δώδεκα αγώνων στην Ευρώπη χωρίς ήττα και γνώρισε την ήττα στο 13ο παιχνίδι. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρωτάθλημα, όταν μετά από σερί δώδεκα αγωνιστικών χωρίς ήττα, έχασε από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.