Μουρίνιο: «Επιστρέφω σύντομα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, μετά την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, μετά την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που έχει για να μελετήσει και να γίνει καλύτερος, ενώ συμπλήρωσε πως δεν του αρέσει, που είναι μακριά από τους ποδοσφαιρικούς πάγκους, τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: «Πάντοτε πρέπει να μαθαίνω. Δεν σταματάω λεπτό να διαβάζω και να προσθέτω νέα πράγματα σε αυτά που ξέρω. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, όπου θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικό, συνεχίζω κάθε φορά να μαθαίνω νέα πράγματα και δεν επιτρέπω τον εφησυχασμό. Πολλές φορές, ο κόσμος θεωρεί ότι όπως στα επαγγελματικά μου, έτσι και στα προσωπικά μου, δεν είμαι ταπεινός, αλλά δεν έχουν δίκιο. Παραμένω ήρεμος και πάντοτε είμαι έτοιμος να μάθω πράγματα από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου».

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν απολαμβάνω την αποχή από το ποδόσφαιρο γιατί ξέρω ότι μπορώ να έχω όλα όσα αγαπάω και να τα απολαμβάνω. Μπορώ να έχω τον ελεύθερο χρόνο μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, αλλά και το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να … διαχειριστώ ιδιαίτερα κάτι απ’ όλα αυτά, όλα μαζί μπορώ να τα έχω. Για να είμαι ευτυχισμένος, πρέπει να επιστρέψω και στο ποδόσφαιρο και σύντομα θα είμαι και πάλι πίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.