Α.Σ ΠΑΟΚ «Ετοιμοι ν’ αποδείξουμε την ανθρωπιά και την κοινωνική μας αλληλεγγύη»

Με σύνθημα το «Ο ΠΑΟΚ δε γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει», βρίσκεται σ’ εξέλιξη η συγκέντρωση τροφίμων στην καθιερωμένη ετήσια δράση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Λαγκαδά και Κασσανδρείας.

Με σύνθημα το «Ο ΠΑΟΚ δε γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει», βρίσκεται σ’ εξέλιξη η συγκέντρωση τροφίμων στην καθιερωμένη ετήσια δράση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Λαγκαδά και Κασσανδρείας. Με καταληκτική ημερομηνία το προσεχές Σάββατο η πολύ μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος με τον Ερασιτέχνη να ενημερώνει σχετικά: «Παρά τη φετινή πίεση με τις αλλεπάλληλες τιμωρίες της έδρας μέχρι και την αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον αγώνα με τον Πλατανιά, η ασπρόμαυρη οικογένεια ενωμένη, είναι έτοιμη να αποδείξει για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά και την κοινωνική της αλληλεγγύη. Ηδη σήμερα, Τετάρτη, παρελήφθη και διανεμήθη μεγάλη ποσότητα τυροκομικών και άλλων ειδών ψυγείου, τα οποία βρίσκονται ήδη στις αποθήκες των Μητροπόλεων!

Ως γνωστόν, η εκδήλωση κορυφώνεται το Σάββατο 5 Μαΐου με τη συμμετοχή και του κόσμου του ΠΑΟΚ από τις 09.00πμ έως την έναρξη του αγώνα, μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας. Βέβαια, πιο μπροστά, είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 13.00 στην Αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.