Η Mercedes παρουσίασε το μονοθέσιο του 2012 στη Βαρκελώνη

Η Mercedes GP παρουσίασε την Τρίτη το πρωί στην πίστα της Καταλονίας το μονοθέσιο της ομάδας για το 2012. Οι οδηγοί της ομάδας, Νίκο Ρόσμπεργκ και Μίκαελ Σουμάχερ, έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου με την κωδική ονομασία F1 W03.

Η Mercedes GP παρουσίασε την Τρίτη το πρωί στην πίστα της Καταλονίας το μονοθέσιο της ομάδας για το 2012. Οι οδηγοί της ομάδας, Νίκο Ρόσμπεργκ και Μίκαελ Σουμάχερ, έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου με την κωδική ονομασία F1 W03.

«Η F1 W03 είναι ένα μονοθέσιο, για το οποίο πιστεύω και ελπίζω ότι η ομάδα μας μπορεί να είναι υπερήφανη και το οποίο θα φέρει τα εντός πίστας αποτελέσματα, για την επίτευξη των οποίων όλοι έχουν δουλέψει τόσο σκληρά» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ρος Μπρον, για το νέο «ασημένιο βέλος» και συνέχισε: «Παρά τον διακριτικό σχεδιασμό της μύτης, που είναι σίγουρα μια επίκτητη “γεύση”, η F1 W03 είναι μια κομψή ερμηνεία των τωρινών κανονισμών και ένα ξεκάθαρο βήμα μπροστά σε σχέση με τον προκάτοχό του, όσον αφορά τον λεπτομερή σχεδιασμό και την πείρα. Πέρυσι κατασκευάσαμε ένα πολύ τολμηρό αυτοκίνητο και, μολονότι τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία του δεν έφερναν πάντα τα αποτελέσματα που ελπίζαμε, η εμπειρία που αποκτήσαμε είναι πολύτιμη για τον σχεδιασμό του μονοθεσίου του 2012. Επίσης, η F1 W03 είναι ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο, το οποίο αντανακλά τους -πάντα ενισχυόμενους- δεσμούς ανάμεσα στις τεχνικές ομάδες μας στο Μπράκλεϊ και το Μπρίξγουορθ, και δείχνει ότι η εργοστασιακή ομάδα μας για τα “ασημένια βέλη” κάνει το επόμενο βήμα μπροστά όσον αφορά την απόδοση εντός πίστας».

Μετά τη σημερινή παρουσίασή της, η F1 W03 θα συμπληρώσει οκτώ πλήρεις ημέρες δοκιμών μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες στην πίστα της Καταλονίας. Η Mercedes GP θέλει να βελτιωθεί φέτος σε σχέση με την τέταρτη θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα κατασκευαστών του 2011.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.