Ο Μπλαχίν ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2014

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Ουκρανίας, Όλεγκ Μπλαχίν, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FFU) ως το τέλος της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το 2014.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Ουκρανίας, Όλεγκ Μπλαχίν, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FFU) ως το τέλος της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το 2014. Η προηγούμενη συμφωνία του -μεταξύ άλλων- πρώην τεχνικού των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ιωνικού και ΑΕΚ θα έφτανε στη λήξη της στο τέλος του EURO 2012, το οποίο θα συνδιοργανώσει η Ουκρανία με την Πολωνία.

Όμως, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της FFU διατυπώθηκε το ερώτημα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και οι άνθρωποι της ουκρανικής ομοσπονδίας ενέκριναν ομόφωνα (με 25 ψήφους υπέρ και καμία κατά) την παραμονή του 59χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με στόχο να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.