Πετράκης: «Ο χρόνος είναι υπέρ μας» (video)

22/09/2018 • 16:46
Ο Γιάννης Πετράκης
  • shares
Για το παιχνίδι με τον Αρη μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Μεταξύ άλλων, είπε: “Πάντα είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες να παίζουν στην έδρα τους γιατί στο σπίτι μας αισθανόμαστε καλύτερα από οπουδήποτε αλλού και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει”. Ρωτήθηκε για τα δύο παιχνίδια στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τις ήττες αλλά και για το αν, κρίνοντας από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο ΠΑΣ εμφανίζει βελτίωση. “Τα δυο παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές περάσανε και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αυτά. Παίξαμε με δύο ομάδες που είναι σε διαφορετικό επίπεδο και ρυθμό σε σχέση με μας. Αυτό τελείωσε, είμαστε σε άλλο δρόμο. Ο χρόνος είναι υπέρ μας για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω πολύ στην ομάδα και στη δουλειά μας”. 

Είπε για τον Στέφανο Αθανασιάδη: “Για μας είναι χαρά που ο Στέφανος είναι εδώ. Εχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Κάποια στιγμή έχασε τον δρόμο του και πιστεύω ότι εδώ είναι οι καλύτερες συνθήκες για να τον ξαναβρεί. Εχει καταθέσει την αξία του κι αυτή δεν χάθηκε. Η εικόνα χάθηκε. Μερικές φορές κάποια πράγματα γύρω από εμάς μπορεί να μας χαλάσουνε την εικόνα αλλά η αξία έχει κατατεθεί, είναι κάτι πραγματικό”. 

Για το παιχνίδι με τον Αρη είπε: “Ο Αρης ήδη δείχνει ότι είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα, έχουνε πλάνο και το υπηρετούνε, είναι μεγάλο μέγεθος ποδοσφαιρικά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου για τον Αρη, είναι μεγαλύτερος ο σεβασμός και η εκτίμηση που έχω για τη δικιά μου ομάδα”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.