Μαυροειδής και Ντελινινκάιτις οι MVP της 17ης αγωνιστικής

Το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών μοιράστηκαν οι Δημήτρης Μαυροειδής της ΑΕΚ και Τόμας Ντελινκάιτις του Ρεθύμνου, αφού αμφότεροι συγκέντρωσαν 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών μοιράστηκαν οι Δημήτρης Μαυροειδής της ΑΕΚ και Τόμας Ντελινκάιτις του Ρεθύμνου, αφού αμφότεροι συγκέντρωσαν 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο σέντερ της Ένωσης, που οδήγησε την ομάδα του στην εντός έδρας νίκη επί του Κόροιβου, δήλωσε σχετικά με το βραβείο του: «Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα ο τίτλος του MVP. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει πάντα είναι να κερδίζει η ομάδα. Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι δεκτός, όποτε έρχεται. Έχω πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και θέλω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με τους στόχους της ΑΕΚ στην φετινή περίοδο, δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος μας. Να βγει η ομάδα τρίτη και να έχει σχετικό αβαντάζ στα πλέι οφ. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας, όπως αυτό στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον κόουτς στον ίδιο ρυθμό, μπορούμε να κρατήσουμε τη θέση».

Τέλος, αναφερόμενος στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, ο 30χρονος διεθνής δήλωσε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από πολλές ομάδες. Το επίπεδο είναι πολύ καλό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα πριν από την οικονομική κρίση. Τα δύο τελευταία χρόνια ειδικά το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και μπορείς να πεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά. Γίνονται εκπλήξεις περίπου σε κάθε αγωνιστική, αναδεικνύονται παίκτες και έρχονται καλοί ξένοι, καλοί Αμερικανοί οι οποίοι ανεβάζουν το επίπεδο».

Από την πλευρά του ο Τόμας Ντελινινκάιτις δήλωσε για το βραβείο του MVP που κέρδισε για την απόδοση του στην εντός έδρας νίκη των Κρητών επί του Αρκαδικού: «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα της ομάδας μου. Εάν η ομάδα κερδίζει, τότε είμαι ευτυχισμένος κι εγώ. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για αυτόν τον τίτλο, αλλά όπως προείπα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και αυτό με ικανοποιεί διπλά».
Αναφορικά με το τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα του φέτος, ο Λιθουανός γκαρντ δήλωσε: «Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για κάτι καλύτερο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και όλα είναι πιθανά. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά μπορούμε και να κινδυνέψουμε. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Αν θες να πας στα πλέι οφ, θα πρέπει να παίζεις καλά και να “ματώνεις” για το αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.