Συγγνώμη και κάλεσμα στον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ταλαιπωρία των φιλάθλων στο φιλικό με τον Πλατανιά και οδηγίες για το Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.
10/09/2018 • 20:47
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ
  • shares
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ταλαιπωρία των φιλάθλων στο φιλικό με τον Πλατανιά και οδηγίες για το Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους, για την ταλαιπωρία που διαπιστώθηκε στις εισόδους και στα εκδοτήρια στο φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, σε ότι αφορά τα τουρνικέ και την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Είναι μια απαραίτητη διαδικασία, για την οποία όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία, του φίλαθλου κόσμου.

Ενόψει του μεγάλου παιχνίδι που έρχεται με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 15/9, 6.15μμ στο γήπεδο μας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω:
-Οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους και να μην περιμένουν την ημέρα του αγώνα.

-Οι χρήστες του διαδικτύου να προμηθευτούν εισιτήριο διαδικτυακά μέσα από την δυνατότητα που υπάρχει από την επίσημη σελίδα της ομάδας.
Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνετε στο ofi1925.gr και μέσα από την κατηγορία TICKETS θα οδηγηθείτε στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, το οποίο μέχρι την Τετάρτη (12/9) θα ανέβει στην σελίδα της ομάδας.

-Οι φίλαθλοι που αγοράζουν εισιτήριο αγώνα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους στο γήπεδο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΑΜΚΑ και την ταυτότητα τους. Παράλληλα, να έρχονται στο γήπεδο, πολύ νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα, για να αποφεύγουν την ταλαιπωρία στην έκδοση του εισιτηρίου, στα εκδοτήρια.
-Στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ δεν θα ισχύσει παιδικό εισιτήριο.

-Tα εισιτήρια για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ θα είναι στην διάθεση του κόσμου,  την Τρίτη (11/9), το απόγευμα.

-Την ημέρα του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας.
Το Σάββατο η ομάδα μας, δίνει το πρώτο της μεγάλο παιχνίδι στο «σπίτι» της μετά την επιστροφή της, στην μεγάλη κατηγορία.

Γεμίζουμε το γήπεδο μας και βοηθάμε την ομάδα μας!
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΟΦΗ - Λαμία

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.