Κι ο Κλάους για αντι… Κόντε!

0
Απόστολος Νταλούκας
06/09/2018 • 16:10
Επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Κλάους Αθανασιάδης ; Στα Γιάννενα αυτό ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα
  • shares
Η αναμενόμενη, σε γενικές γραμμές, αποχώρηση του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει βάλει τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στην διαδικασία αναζήτησης του παίκτη που θα καλύψει – όσο μπορεί να γίνει αυτό – το κενό του Ισπανού παίκτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν τις τελευταίες μέρες διαρρεύσει, ο Κλάους Αθανασιάδης φαντάζει ως μια ελκυστική επιλογή για τον ΠΑΣ κι αυτή βρίσκεται πλέον στο στάδιο των προχωρημένων επαφών.

Ο διεθνής επιθετικός έχει λύσει το συμβόλαιό του στο Ισραήλ (Μακάμπι Χάϊφα). Πριν μια βδομάδα εξετάστηκε η περίπτωσή του και στον Παναθηναϊκό.

Τώρα ο ΠΑΣ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και είναι αλήθεια πως μπορεί να του προσφέρει την ιδανική ευκαιρία της «επιστροφής» του στον τομέα της αγωνιστικής αξιοπιστίας.
Είναι μια ομάδα περίπου έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της έναν τέτοιο παίχτη με χαρακτηριστικά περίπου όμοια με αυτά του Κόντε (χαμηλό σχήμα, ταχύτητα, αίσθηση του γκολ κόντρα σε οργανωμένη άμυνα ή και σε ανοιχτό γήπεδο).

Ο ίδιος θέλει μια ομάδα όπου δεν θα χρειαστεί και τόσο πολύ για να προσαρμοστεί και δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρωθεί η συμφωνία κι ο  30χρονος επιθετικός να επιστρέψει στα Ελληνικά γήπεδα.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, 17:15

Live
21/01/2019 • 10:12