Αισιοδοξία στο λιμάνι για τον Τουρέ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ, η οποία ενδέχεται να κλείσει θετικά για τους Πειραιώτες ακόμα και εντός της ημέρας.
02/09/2018 • 09:04
Ο Γιάγια Τουρέ
  • shares
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ, η οποία ενδέχεται να κλείσει θετικά για τους Πειραιώτες ακόμα και εντός της ημέρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν με τα βρετανικά δημοσιεύματα, που θέλουν κάποιες αγγλικές ομάδες να έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση του έμπειρου μέσου και θεωρούν πως αυτά οφείλονται στα παιχνίδια που παίζει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ντιμίτρι Σέλουκ. 

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θεωρούν πως σύντομα θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα υπογράψει ο παίκτης το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει και σενάρια, που θέλουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ανακοινώνει την επιστροφή του Ιβοριανού μέσου στο λιμάνι, από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως είχε γίνει πριν μερικά χρόνια, με την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο Χιμένεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει το τελευταίο σενάριο, αν και εκφράζει αισιοδοξία για την υπόθεση του 35χρονου ποδοσφαιριστή. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, 19:30

Live
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52