Αγωνία για Ουμπίδες

Αγωνία στον Αρη για τον Χαβιέ Ουμπίδες. Ο Αργεντίνος μέσος θα υποβληθεί το βράδυ της Πέμπτης σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και το κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Μασάδο για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Αγωνία στον Αρη για τον Χαβιέ Ουμπίδες. Ο Αργεντίνος μέσος θα υποβληθεί το βράδυ της Πέμπτης σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και το κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Μασάδο για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Ουμπίδες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες επιμένουν από την ώρα που τελείωσε το ματς με τον Εργοτέλη. Όπως γίνεται αντιληπτό, πιθανή απώλεια του Ουμπίδες θα αναπροσαρμόσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια του κ. Μασάδο, ο οποίος ούτε να σκέφτεται θέλει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πέραν του «Ούμπι», ο Αρης θα στερηθεί την Κυριακή των υπηρεσιών των Τόχα και Παπαστεριανού οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στα ευχάριστα η εκγύμναση, χωρίς πρόβλημα, του Ρικάρντο Φατί, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στους αρχικούς ένδεκα των κιτρίνων. Η προετοιμασία του Αρη ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής με την τελευταία δυνατή προπόνηση της ομάδας, πριν το χαλάρωμα του Σαββάτου και την ανακοίνωση της αποστολής από τον Πορτογάλο τεχνικό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.