Θα συνεχίσει τις προπονήσεις ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, με στόχο να διατηρήσει τους παίκτες της ομάδας σε καλή φυσική κατάσταση, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, με στόχο να διατηρήσει τους παίκτες της ομάδας σε καλή φυσική κατάσταση, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως δεν πρέπει να φύγουν από τώρα οι «πράσινοι» σε διακοπές, καθώς αυτό θα επηρεάσει την αγωνιστική τους ετοιμότητα, εν όψει και της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. 

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος φέρεται να έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να τις μελετήσει και να λάβει την οριστική του απόφαση, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, μιας και η διοίκηση του «τριφυλλιού» προσανατολίζεται σε άλλες λύσεις για τον πάγκο της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.