Πογέτ: «Η Μπάγερν, η Άρσεναλ και η ΑΕΚ»

Ως την πιο σημαντική νίκη του στην ΑΕΚ μέχρι τώρα, χαρακτήρισε το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, που στάθηκε στο ποιες ομάδες έχουν νικήσει φέτος τους ερυθρόλευκους. «Συνέβησαν πολλά που δεν μας επέτρεψαν να ασχοληθούμε με το παιχνίδι» ήταν το σχόλιο του Μάρκο Σίλβα.

Ως την πιο σημαντική νίκη του στην ΑΕΚ μέχρι τώρα, χαρακτήρισε το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, που στάθηκε στο ποιες ομάδες έχουν νικήσει φέτος τους ερυθρόλευκους. «Συνέβησαν πολλά που δεν μας επέτρεψαν να ασχοληθούμε με το παιχνίδι» ήταν το σχόλιο του Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πογέτ:

«Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι χαρούμενη. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες των δύο ομάδων και τους διαιτητές γιατί ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και πάρα πολύ δύσκολο να τους νικήσει κανείς, γι΄ αυτό θεωρώ πως αυτό που πέτυχαν οι παίκτες μου είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε υπερήφανοι που γίναμε η πρώτη ομάδα εναντίον της οποίας δεν σκοράρει ο Ολυμπιακός. Μπορούμε να λέμε ότι η Μπάγερν, η Αρσεναλ και η ΑΕΚ είναι οι μοναδικές που κατάφεραν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Θα έχω μια όμορφη νύχτα σήμερα.
 
Το αποτέλεσμα θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση των παικτών και ο καλύτερος τρόπος για να πειστούν οι παίκτες είναι οι νίκες και ειδικά επί του πρωτοπόρου».

Για τον Ολυμπιακό: «Σήμερα μου έδειξε στο γήπεδο γιατί είναι πρώτος. Γιατί οι παίκτες του είναι τόσο δυνατοί. Γιατί μάζεψε 9 βαθμούς στο Champions League και παραλίγο να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ηταν η μεγαλύτερη νίκη μου για όσο καιρό βρίσκομαι στην Ελλάδα». 

Για τον Ανέστη που έμεινε στον πάγκο: «Θέλω να τον ευχαριστήσω. Οσα έκανε έως τώρα ήταν καταπληκτικά. Ομως υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Ενα προαίσθημα, που με έκανε να χρησιμοποιήσω τον Μπαρόχα σήμερα. Γι΄ αυτό πληρωνόμαστε, για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις».
 
Τέλος, απέφυγε να απαντήσει για ποιον λόγο έμεινε εκτός 18άδας ο Ράφικ Τζεμπούρ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σίλβα:

«Στο τέλος μίλησα με τον διαιτητή για κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ηταν μια συζήτηση με σεβασμό, φυσιολογική, όπως αυτή που κάνω μαζί σας και με τον καθένα».
 
Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν ανώτεροι, παρότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε ευκαιρίες. Στη συνέχεια συνέβησαν πολλά που δεν μας επέτρεψαν να ασχοληθούμε με το παιχνίδι κι έτσι κύλησε το ματς έως το τέλος. Από τη στιγμή της πρώτης αποβολής ξέραμε ότι θα υποφέρουμε, όμως στο μεγαλύτερο διάστημα δεν δεχθήκαμε σοβαρές απειλές. Από το πέναλτι και μετά, όμως, τα πάντα άλλαξαν και δεν ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε τον αγώνα».
 
Για τις χειρονομίες του Σιόβα: «Με τους παίκτες μου μιλάω μόνο και αποκλειστικά για ποδόσφαιρο. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια μπορεί να υπάρχει θερμό κλίμα και ίσως υπάρχουν διαφορετικές αντιδράσεις, αλλά γενικά νομίζω ότι πάντοτε είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Γι΄ αυτό και έως τώρα έχουμε τόσα θετικά αποτελέσματα και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές».
 
Για τον τραυματισμό του Πάρντο και την ενδεχόμενη απουσία του από το πρώτο ματς με την Αντερλεχτ: «Δεν έχουμε ακριβή εικόνα, όμως θεωρώ ότι δεν προλαβαίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.