Καμία αναφορά στον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν αναφέρεται καν στην οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκάλυψε η μητέρα και η αδερφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν αναφέρεται καν στην οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκάλυψε η μητέρα και η αδερφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, η αδερφή του Κάτια υπογράμμισε πως στις οικογενειακές συναντήσεις, δε γίνεται καμία αναφορά στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, η αδερφή του Ρονάλντο, Κάτι δήλωσε για τον Μέσι: «το σπίτι δεν μιλάμε για τον Μέσι. Ο Κριστιάνο ξέρει ότι πίσω από αυτές τις πόρτες παύουν οι στροβιλισμοί. Και όταν εισέρχεται εδώ είναι προστατευμένος, γιατί εδώ είναι που γεμίζει τις μπαταρίες του».

Στη συνέχεια, η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο δήλωσε για το άγχος που έχει όταν αγωνίζεται ο γιος της: «Ο Κριστιάνο ξέρει ότι αν είμαι στο γήπεδο, η μεγάλη μου ευαισθησία μπορεί να μου προκαλέσει προβλήματα. Αυτό θα του δημιουργούσε άγχος, γι’ αυτό προτιμάει να βλέπω τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Πολλές φορές μου λέει: ‘μαμά καλύτερα να μείνεις στο σπίτι».

Επίσης, στη συνέχεια η Αβέιρο δήλωσε για το αν μαλώνει ακόμα τον αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ακόμα τον μαλώνω όταν παίζει άσχημα ή όταν κάνει κάποιο λάθος, αλλά τον παρηγορώ κιόλας όταν είναι λυπημένος. Όταν δεν είναι καλά το βλέπουμε και τον παίρνουμε τηλέφωνο για να τον βοηθήσουμε».

Τέλος, η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως ο γιος της θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον τρία με τέσσερα χρόνια: «Είναι πολύ συγκεντρωμένος, σαν να είναι σε μια φούσκα, αλλά επίσης είναι και πολύ αγχώδης. Παίζει το παιχνίδι μέσα στο μυαλό του, σκέφτεται πως θα καταλήξουν τα πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν μέχρι τα 37. Ο Κριστιάνο δεν είναι μηχανή, όμως θα συνεχίσει να παίζει όσο μπορεί, πιστεύω για 3-4 χρόνια ακόμα. Ο Κριστιάνο πάντα ήταν τελειομανής, πάντα ψάχνει να γίνει καλύτερος, να δίνει το μάξιμουμ για να κερδίζει. Στο πλαίσιο αυτό, ήταν πολύ ντροπαλός από μικρός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.