Καντέ: “Τώρα Μουντιάλ”

Ο Σεντρίκ Καντέ σε συνέντευξή του στο BBC δήλωσε υπερήφανος που ως αρχηγός οδήγησε την εθνική του Μάλι στην 3η θέση του Κόπα Αφρικα.

Ο Σεντρίκ Καντέ σε συνέντευξή του στο BBC δήλωσε υπερήφανος που ως αρχηγός οδήγησε την εθνική του Μάλι στην 3η θέση του Κόπα Αφρικα. «Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι αρχηγός και παίκτης αυτής της ομάδας που τερμάτισε στην τρίτη θέση του Κόπα Άφρικα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Όταν αρχίσαμε αυτή τη διοργάνωση, δεν περιμέναμε τόσο καλά αποτελέσματα. Είμαστε υπερ-ευχαριστημένοι με ό,τι πετύχαμε. Πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε μία νεανική ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο τα επόμενα χρόνια», είπε ο Καντέ. 

Για αυτόν η πορεία του Μάλι δεν ήταν έκπληξη. «Χτίζουμε αυτό το πνεύμα τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είναι κάτι καινούριο. Η δουλειά που έκανε ο προπονητής μας, Αλέν Ζιρές, και το τεχνικό επιτελείο, είναι πραγματικά φανταστική. Με την εμπειρία του ως σπουδαίος παίκτης του παρελθόντος, ο προπονητής μας βοηθά πολύ κι έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτόν» τόνισε.

Αναφερόμενος στη συνέχεια, είπε: «Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλή πορεία και στα προκριματικά του Μουντιάλ. Όμως η πρόκριση στα τελικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προκρίνονται μόνο πέντε ομάδες από την Αφρική και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ομάδες όπως το Καμερούν, η Νιγηρία και τις άλλες ομάδες που θεωρητικά είναι καλύτερες από μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.