Το θρίλερ της Μόσχας

Μόσχα: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς «Στον αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν εξαιτίας των ιδιαιτέρως χαμηλών θερμοκρασιών και όλες οι σχετικές (με το παιχνίδι) εξελίξεις μοιάζουν με θρίλερ.

Μόσχα: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
«Στον αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν εξαιτίας των ιδιαιτέρως χαμηλών θερμοκρασιών και όλες οι σχετικές (με το παιχνίδι) εξελίξεις μοιάζουν με θρίλερ. Η πρώτη κίνηση απ’ την πλευρά της UEFA ήταν η αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης, απ’ τις 9 το βράδυ στις 5 το απόγευμα ώρα Ρωσίας (3μμ. ώρα Ελλάδας).

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η ώρα ν’ αλλάξει εκ νέου, προκειμένου η σέντρα να γίνει στις 3μμ. (μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδας). Αυτό θ’ αποφασιστεί τη Δευτέρα. Παράλληλα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μετατεθεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης για την Τετάρτη.

Όλα αναμένεται να κριθούν την Τρίτη, οπότε ο Σέρβος διαιτητής του αγώνα, Μάζιτς θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του «Λουζνίκι» και θα ελέγξει τη θερμοκρασία. Αν ο υδράργυρος βρίσκεται κάτω απ’ τους -15 βαθμούς, τότε ο αγώνας θα μετατεθεί για την Τετάρτη. Ο διαιτητής θα εξετάσει τα δεδομένα και με τους δύο προπονητές. Αν ένας εκ των δύο εκφράσει αντιρρήσεις για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, τότε θ’ αναβληθεί. Γι’ αυτό κάνουμε λόγο για θρίλερ στη Μόσχα.

Οι «Πειραιώτες», πάντως, έχουν πάρει μαζί τους ισοθερμικά, καθώς και ειδικά παπούτσια για πλαστικό χλοοτάπητα. Θυμίζουμε πως το «Λουζνίκι» διαθέτει πλαστικό χόρτο. Μάλιστα, ο αγωνιστικός χώρος είναι θερμαινόμενος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.