Παραμένει στη Στουτγάρδη ο Ινσούα

Τη φανέλα της Στουτγάρδης θα συνεχίσει να φοράει ο Εμιλιάνο Ινσούα, έως το 2020, μετά την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Τη φανέλα της Στουτγάρδης θα συνεχίσει να φοράει ο Εμιλιάνο Ινσούα, έως το 2020, μετά την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Αργεντινός παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας, η οποία ήθελε να προλάβει τυχόν ενδιαφερομένους για την απόκτηση του παίκτη. Ο αδερφός του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, είχε αποκτηθεί το 2015 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μίκαελ Ρέσκε δήλωσε για τη συμφωνία με τον Αργεντινό παίκτη: “Ο Εμιλιάνο είναι με τον επαγγελματισμό του ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες εντός αλλά κι εκτός γηπέδου για εμάς. Χαιρόμαστε που θα φοράει τη φανέλα μας και στο μέλλον”.

Από την πλευρά του ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: “Η Στουτγάρδη είναι εδώ και τρία χρόνια το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προεδρείο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, που με έχουν κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ. Και φυσικά, τους οπαδούς της Στουτγάρδης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.