Από ένα γκολ και ένα βαθμό… (video)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Λεβαδειακός και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και παρέμειναν κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Λεβαδειακός και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και παρέμειναν κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Με δέκα παίκτες τελειώσαν το ματς οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Τριποτσέρη στο 72′. Δοκάρι με τον Στόιτσεφ είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 52′.

Το σκορ άνοιξε ο Φυτανίδης στο 51′ με κεφαλιά και ο Μάντζιος στο 56′ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παπαδόουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δε μέτρησε για οφσάιντ.

Ευκαιρίες και αστοχία

Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, αλλά τα πολλά λάθη δεν του επέτρεπαν να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Βερέμνκο. Σιγά σιγά οι παίκτες του Δέλλα βελτιώθηκαν σε αυτό τον τομέα, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο πιεστικοί και πιο ουσιαστικοί επιθετικά. Ο Λεβαδειακός κλεισμένος πίσω προσπαθούσε να βγάλει αντεπιθέσεις με μακριές μπαλιές, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν επέτρεπε στον Μάντζιο να κατεβάσει την μπάλα.

Δημιουργώντας ρήγματα από τα πλάγια ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει λύσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών, όμως οι “κυανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βερέμνκο. Η πίεση κράτησε για περίπου 15 λεπτά, καθώς στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές του και πήρε… μέτρα στο γήπεδο.

Με αιχμή του δόρατος τον Μάντζιο οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες των “κυανόλευκων”, χωρίς να καταφέρουν και αυτοί να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Γκολ, δοκάρι και κόκκινη

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την αλλαγή του Τόπι αντί του Ντομοβίτσκι και τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά τον Ατρόμητο να έχει την ευκαιρία και το γκολ. Η ταχύτητα του Μπεν έσωσε τους γηπεδούχους στο 50′, καθώς επέστρεψε γρήγορα και την τελευταία στιγμή έδιωξε προ του αμαρκάριστου Λε Ταλέκ. Τελικά το… Γόρδιο δεσμό έλυσε ο Φυτανίδης με κεφαλιά στο 51′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες. Ο Ατρόμητος άγγιξε το 0-2 τρία λεπτά αργότερα, όμως ο Στόιτσεφ “σημάδεψε” το αριστερό δοκάρι.

Το λάθος του Κεϊτά στο 56′ οδήγησε σε πέναλτι του Λεβαδειακού -ανατροπή του Μεραμπασβίλι από τον πρώτο- και την ισοφάριση από τον Μάντζιο στο 56′. Ο… χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε και στο 57′ ο Βερέμκο βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ματέι, ενώ στο 62′ ο Μπρίτο δε μπόρεσε να βρει στόχο στη διπλή προσπάθεια του για να σκοράρει.

Τη… σκυτάλη πήρε ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1 στο 63′ και στο 65′. Την πρώτη φορά ο Μπάρκας έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ το πλασέ του Μεντί και τη δεύτερη ο Μπεν σε κενή εστία με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο 72′ ήρθε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες. Ο Τριποτσέρης για φάουλ στον Γροντή αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 84′ με τον Λε Ταλέκ, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν το 1-2.Ο Λεβαδειακός παραχώρησε την ισοπαλία στην έδρα του και έφτασε τους 25 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον αντίπαλο του…

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Μπεν, Τριποτσέρης, Μπελγκαζουανί – Κεϊτά, Φυτανίδης, Κοντοές, Παπαδόπουλος  
Κόκκινη:  Τριποτσέρης (72′)

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μαχαμάτ, Ντομοβτσίσκι (46′ Τόπι), Μπεν (68′ Μπελγκαζουανί), Ατζαγκούν (60′ Καψάσκης), Μερεμπασβίλι, Μάντζιος
Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές (87′ Λημνιός), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ματέι (68′ Γροντής), Στόιτσεφ (80′ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.