Οι διαφορές θα λυθούν στα δικαστήρια

Τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την ΑΕΚ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα ελεύθερο τον Έλληνα παίκτη.

Τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την ΑΕΚ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα ελεύθερο τον Έλληνα παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως έχουν πολλές πιθανότητες να δικαιωθούν και να εισπράξουν στο τέλος χρήματα από την πιθανή μετακίνηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα. Παράλληλα, η διοίκηση της Ένωσης τονίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έλαβαν ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό πως διαπραγματεύεται με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δηλώνει ελεύθερος. Το νομικό τμήμα της Ένωσης είναι έτοιμο να αποδείξει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Ντίντακ Βίλα, όταν πέρυσι το καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ. 

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν αιχμές προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζοντας πως η αποχώρησή του από το ρόστερ της ομάδας, δεν έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, αλλά με το ηθικό. Επίσης, θεωρούν πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν τίμησε την υπογραφή του και έθιξε την στάση του τόσο την ομάδα, όσο και τους φιλάθλους της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.