Ευκαιρία δοκιμών από τον Σκίμπε

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη (20:30).

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη (20:30). Ο Γερμανός τεχνικός δεν πήρε στην αποστολή της εθνικής τους «λεγεωνάριους», πλην από τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Εκτός αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έμειναν επίσης οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος, λόγω τραυματισμών. 

Αντιθέτως, οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Γαλανόπουλος και Μανιάς κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδος. Ο Σκίμπε αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση.

Η εθνική Ελλάδος αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Ρισβάνη και Χατζηισαΐα στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιαννούλης και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι αμυντικοί, με τους Τζιόλη και Ταχτσίδη να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος, Πέλκας και Μπακασέτας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μανιά στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.