Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ο Κωστένογλου

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ο Νίκος Κωστένογλου, που ανέλυσε μέσω βίντεο στους παίκτες του, τους "ερυθρόλευκους". Ο τεχνικός της Ενωσης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ο Νίκος Κωστένογλου, που ανέλυσε μέσω βίντεο στους παίκτες του, τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ελληνας τεχνικός μάλιστα στην αποστολή για την αναμέτρηση της Παρασκευής συμπεριέλαβε όλους του παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Είναι χαρακτηριστικό δε πως εκτός αποστολής έχουν μείνει μόνο οι παίκτες που δεν μπορούν να προπονηθούν κανονικά, λόγω διαφόρων προβλημάτων.


Ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και οι Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, ενώ ο Λαγός ακολούθησε το πρόγραμμα της φυσιοθεραπείας του.


Μάλιστα στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Μανωλάς, Μάκος, καθώς κατάφεραν και προπονήθηκαν κανονικά και έτσι δημιούργησαν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή τους, καθώς πλέον έχει πληθώρα επιλογών. Ο Νίκος Κωστένογλου παράλληλα πήρε στην αποστολή και τον τρίτο τερματοφύλακα τον Μοσχονά.


Ετσι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε και ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως ο Νίκος Κωστένογλου για περισσότερη από μία ώρα τους έδειξε στιγμιότυπα από παιχνίδια του Ολυμπιακού με αντιπάλους τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός της Ενωσης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, τόσο για την 18αδα, όσο και για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.