Καταθέτει και η ΑΕΚ το συμβόλαιο του Λάζαρου

"Πόλεμος" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα μάτια του Χριστοδουλόπουλου. Διαβάστε ποια είναι η θέση της Ένωσης για τον διεθνή άσο και ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Δικεφάλου.

Τη Δευτέρα (14/5) η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία την ενημέρωνε ότι από τη στιγμή που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ελεύθερος και δε δεσμεύεται με συμβόλαιο θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων μαζί του.

Η απάντηση των “κιτρινόμαυρων” ήρθε μια μέρα αργότερα (το πρωί της Τρίτης 15/5), εννοείται με νέο εξώδικο. Σύμφωνα με τα όσα σημειώνονται στο οποίο, οι Πειραιώτες δεν έχουν δικαίωμα ούτε να διαπραγματευτούν ούτε φυσικά και να συμφωνήσουν με τον παίκτη, αφού δεν είναι ελεύθερος και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ. Επίσης υποστηρίζουν ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη σεζόν 2018-19, το οποίο θα κατατεθεί την πρώτη μέρα της επερχόμενης μετεγγραφικής περιόδου. Δηλαδή την 1η Ιουλίου.

Αυτό μάλιστα που υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και κατέθεσε το συμβόλαιό του. Πρόθεση των διοικούντων την ΑΕΚ είναι να καταθέσουν το συμβόλαιο που έχουν στα χέρια τους με την υπογραφή του Λάζαρου και να περιμένουν πλέον να κριθεί δικαστικά η υπόθεση. Θα μιλάμε άλλωστε για δύο κατατεθιμένα συμβόλαια του ίδιου ποδοσφαιριστή με διαφορετικές ομάδες.

Ο Χριστοδουλόπουλος θα κληθεί μάλιστα άμεσα σε απολογία από την ΠΑΕ ΑΕΚ (αναμένεται να του κοινοποιηθεί την Τετάρτη 16/5), αφού σύμφωνα με τους “κιτρινόμαυρους” εντελώς παράτυπα συζήτησε και συμφώνησε με άλλη ομάδα, την ίδια στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση.

Συγχρόνως θα γίνει καταγγελία εναντίον του ποδοσφαιριστή σχετικά με δήλωση που φέρεται να έχει κάνει ο διεθνής άσος, στην οποία αναφέρεται σε απειλές από την πλευρά της ΑΕΚ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό …άρχισαν τα όργανα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.