Επιασε το υψηλό όριο για το Λονδίνο ο Μπανιώτης

Την τρίτη θέση με 2.31μ πήρε ο Κώστας Μπανιώτης στο μίτινγκ ύψους της Μπάνσκα Μπίστριτσα (Σλοβακία), επίδοση που αποτελεί και υψηλό όριο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την τρίτη θέση με 2.31μ πήρε ο Κώστας Μπανιώτης στο μίτινγκ ύψους της Μπάνσκα Μπίστριτσα (Σλοβακία) μετά από μία ακόμη καλή φετινή παρουσία σε διεθνή αγώνα, επίδοση που αποτελεί και υψηλό όριο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο αθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, που το Σάββατο στο Άνσταντ της Ολλανδίας υπερέβη τα 2.30μ κι έπιασε το όριο για το παγκόσμιο κλειστού της Κωνσταντινούπολης, πέρασε με τη πρώτη προσπάθεια τα 2.15μ και 2.20, με τη δεύτερη τα 2.25μ, τα 2.28μ με την 1η και τα 2.31μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια επιχείρησε για νέο ατομικό ρεκόρ στα 2.33μ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Την πρώτη θέση στο μίτινγκ πήρε ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού στιβου, Ιβάν Ούκοφ με 2.33μ, ενώ δεύτερος ήταν ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής του ανοικτού, Τζέσε Ουίλιαμς με 2.31μ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.